Van Marcke en Blijf Actief, een logische samenwerking. Ons partnership versterkt beide organisaties

Caroline Van Marcke
CEO Van Marcke Groep

Een gedeelde missie en -agenda

Alle deelnemende partners hebben een gedeelde "vision for change", inclusief een gedeeld begrip van de maatschappelijke uitdaging en de nodige aanpak aan de hand van overeengekomen acties.

Een gedeeld evaluatie systeem

Het verzamelen van data en het consequent meten van resultaten bij alle deelnemende partners zorgt ervoor dat inspanningen op elkaar afgestemd blijven en het partnership een win is voor alle partijen.

Het bevorderen van versterkende activiteiten

De activiteiten van deelnemende partners dienen versterkend en gedifferentieerd te zijn maar ook gecoördineerd aan de hand van een gealigneerd plan van aanpak.

Doorlopende communicatie

Consistentie en open communicatie onder alle deelnemende partners is nodig om vertrouwen op te bouwen, wederzijdse doelstellingen te verzekeren, en gedeelde motivatie te creëren.

Een sterke ruggegraat

Het creëren en beheren van collectieve impact vraagt om toegewijde medewerkers met sterk ontwikkelde "hard" en "soft" skills. Blijf actief bewijst al jaren dit te kunnen waar maken.

Toen we de mensen van Blijf Actief ontmoetten, merkten we meteen mooie synergiën op. Deze kwamen perfect overeen met de missie van MyVanbreda: iedereen een kwalitatieve én liefst goedkope bescherming bieden.

Bart Casteleyn
Business Manager van MyVanbreda

Ja, ik wil partner worden van het Blijf Actief Impact Platform

Een greep uit onze partners.