Waarom partner worden ?

Onze wereld is complex geworden. Dit maakt dat hoe groot of klein een organisatie ook is men steeds meer moet focussen op de eigen specialiteiten. We doen waar we goed in zijn. Het probleem is echter dat de klanten oplossingen en ervaringen willen die één bedrijf niet altijd kan bieden. Een platform is dan ideaal om jou specialiteit in te brengen en het platform toe te laten deze te koppelen met andere specialiteiten van andere professionals of bedrijven zodat die ervaring wel aan de klant kan geboden worden

Samenwerken versterkt !!

Partner zijn , is niet vrijblijvend

Het is belangrijk dat je als partner kan vinden in de 5 gedachtegangen die ons platform ondersteund. Dit is echt een voorwaarde om opgenomen te worden in het platform. Partners die deze visie niet onderschrijven zullen zich bij ons niet goed voelen en op termijn geen voordeel halen uit het platform. Is dit wel zo dan ben je zeker welkom. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo vlug mogelijk contact op want samenwerken versterkt !!

Het Blijf actief ecosysteem is fun

Je krijgt toegang tot een ondertussen ecosysteem van bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, onderzoekscentra, beleidsmakers, ouderen én andere partners dat deuren opent over heel de wereld. Je kan je eigen netwerk zo uitbouwen en versterken met tal van boeiende contacten. Je hebt de mogelijkheid om eigen activiteiten en nieuwtjes te promoten via de Blijf actief-communicatiekanalen.

ja, ik wil partner worden van het Blijf actief impact platform

Een greep uit onze partners.