Alle voordelen van de COMFORT inbegrepen.

Met de VRIJHEID formule kan je sowieso gebruik maken van alle voordelen van de COMFORT formule. Die is inbegrepen. Je kan dus 24/7 contact opnemen met de Blijf Actief Coach om jouw uitdagingen door te geven via het gratis nummer 0800/95700

Jouw tablet inbegrepen, 24/7 in contact met jouw dierbaren

Via de speciaal ontwikkelde Blijf Actief ouderen-tablet kan je op heel eenvoudige manier contact hebben met jouw dierbaren. Heel simpel en eenvoudig. Je hoeft geen kennis te hebben en je bent direct verbonden met heel jouw familie. Video bellen, surfen op het internet, foto's van de kleinkinderen, spelletjes, berichten , agenda, lokaal weer en neiuws, medicijnen schema, goede morgen functie, zorg delen en organiseren, connectie met de dokter, herinneringen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het heel gemakkelijk gebruiken.

 

 

Abonnement 4G / Wifi inbegrepen

Technisch hoef je je geen zorgen te maken. Het 4G/wifi abonnement die je nodig hebt om op internet te kunnen is inbegrepen en alles is plug and play. Dit wil zeggen als je jouw tablet uit de doos haalt hij direct gebruiksklaar is. Je bent nu verbonden met al jouw dierbaren. De eerste foto van jouw kleinkind is al onderweg.

De tablet zelf is een upgrade van de Samsung Tab Ite en is voorzien van een gratis luxueuze Blijf Actief Cover; als optie kan je er een mooie houten kader rond krijgen.

We hadden nooit gedacht dat ons moeder direct met die tablet kon werken. Ze is er niet meer van weg te slaan.

Hans Douterlignes

Gratis de Blijf Actief Portaal app

Deze app maakt het erg eenvoudig om met een gebruiker van de Blijf Actief-tablet te communiceren.
U kunt beeldbellen, foto's delen en berichten versturen. Beheerders hebben ook toegang tot de agenda en kunnen vele instellingen voor de Blijf Actief-tablet aanpassen.

 

Een greep uit onze partners.

Is de vrijheid formule niet voor u? Ontdek onze 2 andere formules

COMFORT

*
Toegang tot het Blijf Actief comfort- en zorg diensten netwerk
24/7 beschikbaar
1.50
per dag
= €
45.00
per maand

GEMOEDSRUST

*
De voordelen van de Comfort- en Vrijheid formule incl.Samsung tablet + Telenet 4g/wifi + smartwatch + simkaart alarm abonnement*
3.00
per dag
= €
99.00
per maand

Geen installatie nodig. Kant en klaar afgeleverd.