Dit is wat ik je zou aanbevelen

  1. Bepaal de beste formule voor jou en jou dierbaren
  2. Ontdek welke diensten je kan gebruiken
  3. Bel ons gratis met je vragen

 

Waarom? Omdat we als ervaringsdeskundigen niet alleen naar onszelf hebben gekeken maar ook omdat we geluisterd hebben naar onze klanten.

Wanneer we door leeftijd, ziekte of ongeval een uitdaging voorgeschoteld krijgen in ons leven willen we maar één ding: 

Onafhankelijk in het leven blijven staan met de nodige vrijheid, gemoedsrust en comfort.

De uitdaging om iedere dag diverse diensten aan te bieden die dicht bij ouderen en personen met een beperking staan is werkelijk onze  persoonlijke missie.

Daarom heeft Blijf Actief een ecosysteem in het leven geroepen die voor ouderen en personen met een beperking de weg wijst naar oplossingen voor hun uitdagingen.

De missie van Blijf Actief Impact Platform is informatie te bieden over hulpmiddelen en diverse (zorg)diensten. Tevens om partners door te verwijzen die structurele goede oplossingen bieden voor de uitdagingen van ouderen.

Blijf Actief heeft aldus rondom deze uitdagingen een aantal partner-experten samengebracht om hun expertise rond een aantal thema's concrete hulp aan te bieden.

Eén doel jouw gemoedsrust, vrijheid en comfort helpen behouden of terug te winnen.

Vanuit het hart...
Jean Paul Lefebvre

Ontdek hier jouw passende formule

COMFORT

*
Toegang tot het Blijf Actief comfort- en zorg diensten netwerk
24/7 beschikbaar
1.50
per dag
= €
45.00
per maand

Tijdelijk gratis woon- en zorgscreening twv. 250 EUR

Kies deze formule

GEMOEDSRUST

*
De voordelen van de Comfort- en Vrijheid formule incl.Samsung tablet + Telenet 4g/wifi + smartwatch + simkaart alarm abonnement*
3.00
per dag
= €
99.00
per maand

Geen installatie nodig. Kant en klaar afgeleverd.

Tijdelijk gratis pers. begeleiding thuis twv. 300 EUR

Kies deze formule

Dan toch iets over ons

De Blijf Actief Coach is onderdeel van Blijf Actiefhet eerste Collectief Impact Platform omtrent langer zelfstandig wonen, hulpmiddelen en extra (zorg)diensten.

Dit heeft als resultaat dat we op heden in heel Vlaanderen ouderen en personen met een beperking kunnen helpen om zo lang mogelijk  in hun huis en omgeving te blijven wonen.
We realiseren dit door een netwerk van vrijwilligers, professionele organisaties en bedrijven. Al deze stakeholders onderschrijven en dragen bij tot het realiseren van de missie van Blijf Actief.

Namelijk het comfort, de vrijheid en de gemoedsrust van ouderen helpen behouden of terug te winnen.

 

 

Ontstaan vanuit ervaringsdeskundigheid

De Blijf Actief Coach is ontstaan uit eigen ervaring van Dhr. Jean Paul Lefebvre. Als voormalig mantelzorger voor een MS patiënte weet hij als geen ander wat de impact van een dergelijke situatie in een gezin en familie kan hebben.

Zo stelde hij vast dat het niet gemakkelijk is om je leven met de nodige gemoedsrust, vrijheid en comfort verder uit te bouwen als je door leeftijd, ongeval of ziekte met een beperkte mobiliteit wordt geconfronteerd.

Het is bijna een onmogelijke zaak om je weg te vinden tussen alle instanties, hulpmiddelen en diensten die je kunnen helpen om zo actief mogelijk te blijven participeren aan de maatschappij.

Ondertussen is Blijf Actief uitgegroeid tot een platform en is er een heel team gevormd van vrijwilligers, professionals, en bedrijven die de missie ondersteunen. Vanuit deze ervaringen en persoonlijke uitdagingen vinden wij het onze plicht en onze missie om het beter te doen, elke dag opnieuw.

De Blijf Actief Coaches tot uw dienst

Doelstelling is om ouderen, personen met een beperking en mantelzorgers te helpen hun gemoedsrust, vrijheid en comfort te behouden of terug te winnen en hen zo actief mogelijk te laten participeren aan de maatschappij. 

De interne- en externe kennis van het platform dient als hefboom in het helpen van ouderen en personen met een beperking om hun weg te vinden naar oplossingen voor hun dagdagelijkse uitdagingen.

Blijf Actief faciliteert daarbij het framework ter ontwikkeling en commercialisering van nieuwe producten en diensten voor de doelgroep.

Met respect voor onze waarden

Het Blijf Actief Platform kan alleen impact hebben door de inzet van een heel team aan medewerkers en professionals. Bovenop de partners, de adviesraad en de vaste crew zijn er schrijvers, ambassadeurs en vrijwilligers actief om het netwerk verder uit te bouwen. 

Een dergelijke samenwerking kan enkel in wederzijds vertrouwen en met respect voor onze waarden. Deze waarden zijn weloverwogen en geen dode letter. Al wat Blijf Actief doet wordt afgewogen aan deze waarden: 

  • Samenwerken (versterkt): De som van de unieke sterktes van iedere lid of partner resulteert in een nog grotere impact. Blijf Actief klein in organisatie, groot in netwerk
  • Vertrouwen : Vertrouwen geeft rust en tegelijkertijd kracht. Vertrouwen stimuleert het werken naar individuele- en organisatiedoelstellingen.
  • Passie : We doen dit vanuit een maatschappelijk verantwoorde gedachte doch rekening houdend met de economische realiteit.
  • Transparant : Een moderne, open en horizontale structuur is een noodzaak voor een gezonde groei en structuur.
  • Professioneel : Samen met de identiteit van onze partners zijn we de specialisten in onze sector. We kennen de uitdagingen van onze klanten, we weten de oplossingen te vinden en hebben de kracht deze ook realiseren.
  • Verantwoordelijk : We werken met en voor mensen en dit vraagt een grote verantwoordelijkheid. We doen wat er nodig is.

Een greep uit onze partners.