Dit is wat ik je zou aanbevelen

  1. Bepaal de beste formule voor jou en jouw dierbaren
  2. Ontdek welke diensten je kan gebruiken
  3. Bel ons gratis met je vragen

 

Omdat we als ervaringsdeskundigen niet alleen naar onszelf hebben gekeken, maar ook omdat we geluisterd hebben naar jullie.

Onafhankelijk in het leven blijven staan met de nodige vrijheid, gemoedsrust en comfort.

Dat willen jouw (groot)ouders.

De uitdaging om iedere dag diverse diensten aan te bieden die dicht bij ouderen staan is werkelijk onze persoonlijke missie.

Informatie bieden en jou en jouw (groot)ouders de weg wijzen naar belangrijke goede oplossingen samen met onze partner-experten.

Met één doel:  Jou en jouw (groot)ouders gemoedsrust, vrijheid en comfort helpen behouden of terug te winnen.

Vanuit het hart...
Jean Paul Lefebvre

Dan toch iets over ons

De Blijf Actief Coach is onderdeel van Blijf Actiefhet eerste Collectief Impact Platform over langer zelfstandig wonen, hulpmiddelen en extra (zorg)diensten.

Dit heeft als resultaat dat we op heden in heel Vlaanderen ouderen en personen met een beperking kunnen helpen om zo lang mogelijk  in hun huis en omgeving te blijven wonen.
We bereiken dit door een netwerk van vrijwilligers, professionele organisaties en bedrijven. Die betrokken partijen onderschrijven en dragen bij tot het behalen van de missie van Blijf Actief.

Namelijk het comfort, de vrijheid en de gemoedsrust van ouderen helpen behouden of terug te winnen.

 

 

Ontstaan vanuit ervaringsdeskundigheid

De Blijf Actief Coach is ontstaan uit eigen ervaring van Dhr. Jean Paul Lefebvre. Als voormalig mantelzorger voor een MS patiënte weet hij als geen ander wat de impact van een dergelijke situatie in een gezin en familie kan hebben.

Zo stelde hij vast dat het niet gemakkelijk is om je leven met de nodige gemoedsrust, vrijheid en comfort verder uit te bouwen als je door leeftijd, ongeval of ziekte met een beperkte mobiliteit wordt geconfronteerd.

Het is bijna een onmogelijke zaak om je weg te vinden tussen alle instanties, hulpmiddelen en diensten die je kunnen helpen om zo actief mogelijk te blijven deelnemen aan de maatschappij.

Ondertussen is Blijf Actief uitgegroeid tot een platform en is er een heel team gevormd van vrijwilligers, professionals, en bedrijven die de missie ondersteunen. Vanuit deze ervaringen en persoonlijke uitdagingen vinden wij het onze plicht en onze missie om het beter te doen, elke dag opnieuw.

De Blijf Actief Coaches tot uw dienst

Doelstelling is om ouderen, personen met een beperking en mantelzorgers te helpen hun gemoedsrust, vrijheid en comfort te behouden of terug te winnen. Ons doel is hen zo actief mogelijk te laten delenemen aan de maatschappij. 

De interne- en externe kennis van het platform dient als hefboom in het helpen van ouderen en personen met een beperking om hun weg te vinden naar oplossingen voor hun dagdagelijkse uitdagingen.

Blijf Actief is de ruggengraat die het framework ondersteund.  We dragen bij tot de ontwikkeling en commercialisering van nieuwe producten en diensten voor de doelgroep.

Met respect voor onze waarden

Het Blijf Actief Platform kan alleen impact hebben door de inzet van een heel team aan medewerkers en professionals. Boven op de partners, de adviesraad en de vaste crew zijn er schrijvers, ambassadeurs en vrijwilligers actief om het netwerk verder uit te bouwen. 

Een dergelijke samenwerking kan alleen in wederzijds vertrouwen en met respect voor onze waarden. Deze waarden zijn weloverwogen en geen dode letter. Al wat Blijf Actief doet, wordt afgewogen aan deze waarden: 

  • Samenwerken (versterkt): De som van de unieke sterktes van iedere lid of partner leidt tot een nog grotere impact. Blijf Actief klein in organisatie, groot in netwerk
  • Vertrouwen : Vertrouwen geeft rust en tegelijkertijd kracht. Vertrouwen stimuleert het werken naar individuele - en organisatiedoelstellingen.
  • Passie : We doen dit vanuit een maatschappelijk verantwoorde gedachte, maar rekening houdend met de economische realiteit.
  • Transparant : Een moderne, open en horizontale structuur is een noodzaak voor een gezonde groei en structuur.
  • Professioneel : Samen met de identiteit van onze partners zijn we de specialisten in onze sector. We kennen de uitdagingen van onze klanten, we weten de oplossingen te vinden en hebben de kracht deze ook realiseren.
  • Verantwoordelijk : We werken met en voor mensen en dit vraagt een grote verantwoordelijkheid. We doen wat er nodig is.