Vervoer

Er zijn ontzettend veel organisaties die vervoer aanbieden. Je kan hen inzetten voor een sociale noodsituatie, familie bezoek, als je naar de dokter moet of boodschappen wilt doen.

Over het algemeen hebben deze diensten voorwaarden en zijn ze beperkt in een bepaalde regio. Van pure privé initiatieven, vrijwiligers organisaties over de ziekenfondsen tot gespecialiseerde lokale oplossingen. Zo heb je ook minder mobielen centrales die mensen helpen mensen met verplaatsingsproblemen.

De Blijf Actief Coach begeleidt je in jouw zoektocht.

 

Lut en haar coaches helpen jouw het juiste mobiliteitshulpmiddel te kiezen

Mobiliteitshulpmiddel

Wie door chronische ziekte, ouderdom of een beperking een hulpmiddel nodig heeft om zich te verplaatsen, kan via diverse instanties een "mobiliteitshulpmiddel" kopen of huren.

Een rolstoel, elektrische scooter, rollator, driewielfiets, noem maar op...  De keuze is werkelijk ongelimiteerd. Je vindt het bos door de bomen niet meer, het kost je veel tijd om alles uit te zoeken en veelal is het advies gekleurd.

De Blijf Actief Coaches kunnen je in alle onafhankelijkheid goed adviseren wat voor jou de beste organisatie is en vooral wat het "juiste" mobiliteitshulpmiddel is voor jou.

Vragen over mobiliteit?

Misschien heb je veel vragen over jouw mobiliteit waar je niet direct weg mee kunt. Zoals heb ik recht op een parkeerkaart? Mag ik nog wel autorijden op mijn leeftijd? Welke instanties zijn er die mij kunnen helpen?

De Blijf Actief Coaches hebben een uitgebreide kennis van alle mogelijkheden en helpen u graag verder met tips en doorwijzingen naar specialisten. 

Kies jouw formule

COMFORT

*
Toegang tot het Blijf Actief comfort- en zorg diensten netwerk
24/7 beschikbaar
1.50
per dag
= €
45.00
per maand

GEMOEDSRUST

*
De voordelen van de Comfort- en Vrijheid formule incl.Samsung tablet + Telenet 4g/wifi + smartwatch + simkaart alarm abonnement*
3.00
per dag
= €
99.00
per maand

Geen installatie nodig. Kant en klaar afgeleverd.

Een greep uit onze partners voor deze dienst.