De keuze is reuze

In Vlaanderen bestaan er heel wat verenigingen die sportactiviteiten organiseren: petanque, kaarten, schaken, bowling, …
Maar waarom niet eens aan iets anders denken, zoals: aquagym, snelwandelen of nordic walking? 
Niet zo’n sportliefhebber? Natuurlijk zijn er dan nog andere opties, bijvoorbeeld studeren. Men is ten slotte nooit te oud om te leren. Er zijn universiteiten voor ouderen, zo worden er op verschillende plekken informatica- of taallessen georganiseerd. 
Het aanbod is groot en de mogelijkheden zijn oneindig …  

De Blijf Actief Coach toont je de weg.
 

De Blijf Actief Coach,  ontstaan vanuit het hart...

Gezond geest in een gezond lichaam

Het belang van een gezonde voeding om mentale helderheid te behouden kan niet overschat worden. Ervoor te zorgen dat het immuunsysteem versterk wordt, de dagelijkse hoeveelheid energie te verhogen, en het beter beheersen van problemen die samenhangen met een chronische ziekte. Voeding is meer dan alleen het voedsel dat je eet, het gaat ook om het verbeteren van de algemene gezondheid, ervoor zorgen dat jij je goed en sterk voelt, en ervoor zorgen dat je mentaal scherp blijft. De grondslag van een goed dieet voor ouderen het eten van gezond voedsel en regelmatig lichaamsbeweging te krijgen.

De Blijf Actief Coach breng je ook hier in contact met de juiste mensen.

De Blijf Actief Coach,  ontstaan vanuit het hart...

Hou het veilig

Actief blijven hoeft zeker niet extreem te gebeuren. Wel betekent actief blijven, actief blijven deelnemen aan het maatschappelijk leven zodat zowel je geest als lichaam zich blijft inzetten en aldus gezond blijft. De Blijf Actief Coach kan je helpen één en ander op te starten.

Kies jouw formule

COMFORT

*
Toegang tot het Blijf Actief comfort- en zorg diensten netwerk
24/7 beschikbaar
1.50
per dag
= €
45.00
per maand

GEMOEDSRUST

*
De voordelen van de Comfort- en Vrijheid formule incl.Samsung tablet + Telenet 4g/wifi + smartwatch + simkaart alarm abonnement*
3.00
per dag
= €
99.00
per maand

Geen installatie nodig. Kant en klaar afgeleverd.

De Blijf Actief Coach, Blijf geordend

Een greep uit de partners voor deze dienst