Oma was er direct mee weg. Video bellen met de kleinkinderen is nu haar geliefkoosde hobby.

Mathieu Franssen

De Blijf Actief Ouderen Tablet  is de meest complete tablet voor ouderen.

De Blijf Actief Tablet  is de meest complete tablet voor ouderen. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, kunnen senioren er makkelijk gebruik van maken. Ervaring met computers is niet nodig, de Blijf Actief Tablet is zo uit de doos te gebruiken incl. 4G/wifi abonnement. Ervaring is niet nodig, de Blijf Actief Tablet is zo opgezet dat iedereen er direct weg mee is. We hebben hieronder de belangrijkste functionaliteiten uiteengezet. 

"Wist je trouwens dat de Blijf Actief Tablet door Hogeschool PXL op gebruikservaring werd getest en goed bevonden?" Download hier de resultaten

7/10 van de testers zouden zeer graag de Blijf Actief Ouderen Tablet regelmatig gebruiken

Hogeschool PXL
Hogeschool PXL, Departement Healthcare, Expertisecentrum Zorginnovatie
R. Lemmens –
De Blijf Actief Ouderen Tablet

Maak kennis met de Blijf Actief Ouderen Tablet.

De Blijf Actief Tablet is er voor ouderen die niet met de computer overweg kunnen, maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Blijf Actief Tablet kan dat op een eenvoudige manier. Voor mantelzorgers biedt de Blijf Actief Tablet faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de Blijf Actief Tablet via het Blijf Actief Portaal, een versleutelde internetpagina bereikbaar vanaf uw eigen smartphone, tablet of computer.

Met de Blijf actief Tablet kiest u voor service.

Blijf Actief wil mensen echt helpen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen meer aandacht nodig hebben en nemen daarom altijd ruim de tijd voor vragen. 24/7 staan wij klaar voor u als klant. Ook in het weekend!
Op afstand zorgen wij ervoor dat de Blijf Actief Tablet altijd werkt. Loopt u ergens tegenaan en komt u er niet uit? Na uw toestemming kunnen wij met u meekijken en lossen we het probleem direct op. Meer weten over onze service? Bel ons op 0800/95700 en we vertellen u graag meer.

De blijf Actief Ouderen Tablet

De belangrijkste voordelen.

In tegenstelling tot een gewone computer of tablet biedt de Blijf Actief Ouderen Tablet mogelijkheden en technische ondersteuning die volledig aansluit bij senioren. Onze klanten communiceren met hun familie en vrienden in een besloten omgeving vrij van spam en virussen en hoeven zich geen zorgen te maken over software updates. Daarnaast beschikt u over ons support team dat 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen. Mail ons via info@blijfactief.be of bel ons op 0800/95700

 

Speciaal gemaakt voor senioren Overzichtelijk en makkelijk

Vertrouwd dichtbij. Alleen toegankelijk voor familie en vrienden

De volgende stap in zorgverlening. Ondersteuning voor hulp in en om het huis

Verbind generaties met elkaar en verhoogt de betrokkenheid

Persoonlijke support voor een nog makkelijkere omgang met de Blijf Actief Tablet

Duurzaam geproduceerd met het oog op de toekomst en een betere wereld

 

Ervaringen delen waar en wanneer u maar wilt.

Een foto voor oma van het eerste schooldiploma, een berichtje voor uw vader vanaf uw vakantieadres of een video van de zonsondergang delen tijdens een wandeling over het strand. Met de Blijf Actief Tablet is dit mogelijk! Vrienden en familie communiceren met de BlijfActief Tablet via het Blijf actief Portaal Portaal. Het Portaal is overal ter wereld bereikbaar via smartphone, tablet of computer. Zo communiceert u eenvoudig en snel met uw dierbare op de manier die het best bij u past.