Wakker worden met rug- of nekpijn of met een stram gevoel is niet bevorderlijk om goedgezind van je dag te genieten. Zorgeloos en comfortabel slapen is dat wel. En dat doe je zeker als je op een matras ligt die zich volledig naar jouw lichaam schikt. Op basis van jouw unieke lichaamseigenschappen wordt deze matras helemaal op jouw maat ontwikkeld met drie verwisselbare pads voor je schouders, taille en heupen.

Comfortabele matraskern

Een standaard matras voldoet vaak niet aan de specifieke eisen die je lichaam stelt als je slaapt. Je lichaam is immers uniek, en is met geen enkel ander te vergelijken. Het ontwerp van deze ergonomische matras houdt daar rekening mee, zowel op het vlak van materiaalkeuze als van samenstelling.

De matraskern bestaat uit koudschuim op basis van olie van de ricinusplant. Deze olie werkt antibacterieel en is schimmelwerend. Kleine inkepingen in het matraspatroon zorgen voor extra ondersteuning ter hoogte van je schouders, taille en heupen.

Revolutionaire inlegpads

Niet alleen je lichaamsbouw en gewicht hebben een invloed op de vorm van je matras. Ook je leeftijd, geslacht, lengte, slaaphouding en zelfs de vorm van je kussen bepalen mee hoe je matras finaal vorm zal krijgen.

We berekenen hoe diep je schouders mogen inzakken, welke steun je taille nodig heeft en hoeveel je heupen mogen uitzakken om je wervelkolom in zijlig in een rechte lijn te houden. De meting toont hoeveel neerwaartse druk je lichaam per zone op je matras uitoefent.

Aan de hand van het resultaat bepalen we de samenstelling van een inlay met drie inwisselbare pads die zich focussen op je schouders, taille en heupen. Die specifiek ondersteunende pads liggen in de toplaag van de matras tegen je lichaam aan.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. 

6 eenvoudige stappen naar
een zalige slaap

  1. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.
  2. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
  3. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life
  4. One day however a small line of blind text by the name of
  5. Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. 
Tags